Poliurea

Home » Poliurea

Impermeabilització amb Poliurea calenta freda a Barcelona Catalunya

La Impermeabilització és la protecció contra la humitat i filtracions que causen l’aigua o altres líquids, en el seu habitatge o edificació, i és molt important solucionar i reparar de forma ràpida i efectiva ja que pot ocasionar desperfectes molt costosos i nocius per a la seva edificació o salut ..
Impapol Resin utilitza Impermeabilitzants de diferents compostos que tenen com a objectiu aturar el pas de l’aigua i mantenir-se secs en tot moment.
Els nostres sistemes d’impermeabilització tenen en compte els últims avenços en tecnologia del material per poder aïllar amb la màxima efectivitat, durabilitat i els menors costos.
Tant en nova construcció com en rehabilitació d’edificis s’hauria de tenir molt clar la importància d’una bona impermeabilització.

El nostre treball consisteix en el tractament de tot tipus de degoters, humitats, rehabilitacions de terrasses i cobertes, impermeabilització i reparació de piscines, etc… El nostre objectiu principal és evitar les filtracions en tot tipus de superfícies, per la qual cosa garantim un servei i un material d’alta qualitat i confiança.

                 impermeabilització terrat exterior poliurea calenta vernís poliuretá impermeable transitable granollers valles                                          Terrassa exterior transitable impermeabilització amb poliurea calenta vallès occidental.

Una tècnica molt moderna i efectiva que apliquem és a base de polímers sintètics (poliurea). La Poliurea freda o calenta crea una membrana projectable, amb un assecat i estabilització molt ràpids. La poliurea impermeabilitza i protegeix les superfícies del desgast i la corrosió. Amb unes excel·lents prestacions químiques, de gran durabilitat, i impermeable 100%, a més es pot aplicar en superfícies verticals.
És apta per impermeabilitzar dipòsits d’aigua potable i piscines.
Les poliurees són productes lliures de CFC i respectuosos amb el medi ambient, amb una alta protecció a la corrosió ambiental i resistents a diversos químics i agents degradants. Amb gran resistència dielèctrica que permet diverses aplicacions industrials.

Són moltes les avantatges i propietats de la membrana de poliurea, a continuació es detallen les més importants: Membrana sense juntes ni solapes i de màxima duresa – elongació de fins a 600%.
• Curat en 4 segons, posada en servei en menys de 24 hores.
• Recobriment de qualsevol geometria o forma irregular existent de forma completament adherida.
• Màxima adherència sobre qualsevol suport.
• Insensibilitat a l’aigua i la humitat.
• Aplicable sobre qualsevol tipus de substrat.
• Solidesa en un 100% (VOC ‘s zero)
• Alta densitat i estanqueïtat.
• Resistent a l’abrasió, compressió, esquinç.
• Resistent als raigs U.V. (propietats alifàtiques)
• Resistent davant de mitjans àcids o alcalins i a diversos agents químics.
• Resistent als efectes climatològics.
• Ofereix excel·lent protecció davant la corrosió.
• Resistència química.
• Antiarrels.
• Rang de temperatura de treball des de -40ºC fins a + 180ºC.
• Exempt de dissolvents.
• Excel·lent estabilitat durant l’emmagatzematge, estable a temperatures fredes.
• Aplicable en condicions d’humitat de suport.
Els sistemes basats en l’aplicació de Poliurea, com a material base, aporten solucions líders i de gran prestigi, tant en el sector de la impermeabilització, com en paviments, deixant les superfícies tractades sense juntes ni solapes i totalment adherides al suport. Amb gran resistència química i dielèctrica.

impermeabilització nau industrial sabadell poliurea calenta impapol resin   terrassa terrat impermeable poliurea freda calenta impermeabilització edifici barcelona catalunya

Impermeabilització nau industrial sabadell poliurea calenta. Terrassa impermeable poliurea calenta edifici barcelona 

Impermeabilització de Piscines amb poliurea freda o calenta

El nostre tractament de poliurea calenta li permetrà disposar d’una impermeabilització i segellat de la seva piscina amb una alta qualitat i durabilitat. Permet acabats amb diferents colors i pintat de zones i detalls personalitzats.
Tant per a piscines noves com per a solucionar problemes d’estanqueïtat en piscines amb ús, que tenen problemes a causa del desgast i pas dels anys.
La Impermeabilització amb poliurea d’Impapol Resin millora la neteja gràcies als nous productes anti-porus que faran que rellisqui molt més la brutícia.
Li oferim un estudi personalitzat en el qual podrà rehabilitar la seva piscina i l’assessorem fins al final de l’obra.
Ens preocupem d’oferir un servei proper de qualitat i expert perquè la impermeabilització i rehabilitació de la seva piscina sigui ràpida, efectiva, amb molt bona estètica i la màxima durabilitat