Màquines neteja

Home » Màquines neteja

Màquina de neteja industrial Rcm per a paviment de naus, parkings, garatges, etc.

A Impapol Resin treballem el més còmode possible, per això fem servir les netejadores i fregadores industrials Rcm. Una maquinària que permet mantenir tot tipus de paviments industrials, naus, garatges i parkings nets i amb un manteniment ideal per a la màxima durabilitat dels sòl.

MAQUINA FREGADORA NETEJA INDUSTRIAL GIGA RCM       FREGADORA NETEJA INDUSTRIAL CATALUNYA GIGA RCM

Netejadores i fregadores compactes i silencioses. Augmenten la productivitat i tenen molta efectivitat en superfícies mitjanes i grans. De fàcil ús, simple com pressionar un botó i es posa en marxa el fregat i l’assecat del terra, deixant un resultat impecable.

FREGADORA INDUSTRIAL PAVIMENTS RCM GIGA FREGADORA INDUSTRIAL GIGA RCM PERFIL

Disposen de 3 velocitats diferents, adequades per adaptar-te a la superfície on estàs treballant, i seguretat, ja que al moment de fer una corba es redueix la velocitat automàticament.

ESCOMBRADORA INDUSTRIAL ATOM RCMESCOMBRADORA INDUSTRIAL ATOM RCM

Escombradores compactes, versàtils i robustes per a superfícies internes, externes i mitjanes. Són de fàcil ús i econòmiques. La seva alta productivitat augmenta el rendiment de neteja i limita pèrdues de temps i amb el fàcil es redueixen despeses.
Aquesta màquina té una gran capacitat de recollida, descarga hidràulica, fiable i de fàcil manteniment.

CONVINAT INDUSTRIAL COMBO RCM

A la gama Convinat ens trobem amb màquines fregadores, escombradores i aspiradores. Tot en una mateixa màquina.
Ens aporta una gran efectivitat perquè el seient de conducció situat a la zona davantera assegura perfeccionar la visibilitat a banda i banda, per tal d’operar d’una forma totalment segura i amb la màxima precisió.
També ens permet treballar en grans superfícies de neteja gràcies a les diferents mides que ens proporciona.

R590 ASPIRADORA RCM IMPAPOL RESIN

La gama d’Aspiradores, disposem de diverses màquines amb diferents característiques i capacitats de 5It fins a 58It, pes de 6kg fins a 26kg, una succió de 190mbar fins a 210mbar, amb font d’alimentació de 220V, motor de dues etapes, filtrador de 61dB fins a 66,5dB, flux d’aigua de 50It/s fins a 150It/s. Disposem diversos accessoris per augmentar la productivitat.

Esculli la millor solució de neteja i manteniment de sòls contactant amb nosaltres al 660 467 893  o omplint el següent formulari