Pintat paviments parking

Pintat paviments i pàrkings

Home » Pintat paviments parking

Pintat paviment pàrquing sòl industrial anti lliscant i senyalització

pintura parking amb senyalització impapol resin Vic
Pintat sòl parets i sostre aparcament públic amb senyalització. Pintura epoxi

Utilitzem pintures epoxi , poliuretà o de base aquosa amb diversos tipus de imprimacions. Tant per a interior com exterior (amb protecció dels raigs ultraviolats) segons el tipus de sòl a tractar i acabats desitjats.

Els nostres coneixements permeten garantir la millor aplicació en cada tipus de paviment amb gran durabilitat i resistència a la major part d’agents.

Fem un tractament previ amb màquines multi disc amb aspiració, per garantir el millor ancoratge del material en tots els tipus de sòl a pintar. Tractament desengreixant, en cas de ser necessari.

El pintat que apliquem evita la degradació del paviment produït per olis, anticongelants etc, i és de fàcil neteja i anti pols.

Gràcies al nostre coneixement dels diferents materials i el nostre sistema, garantim la millor adherència i durabilitat.

Pintat de nau industrial by impapolresin   
Treballs de pintat de nau industrial i aparcament  ( El tractament amb pintura protegeix el paviment, evita pols i és de fàcil neteja )

Pintat i tractament antilliscant:

Apliquem sistema antilliscant tant per a terres plans, rampes i / o zones humides. La nostra tècnica disposa de diversos tipus d’antilliscant en funció de cada necessitat.

En les RAMPES per a aparcaments o entrades a naus, apliquem un paviment multi capa acabat amb corindó que resisteix al desgast i a la abrasió, garantint la màxima adherència. Per a rampes d’us menys intensiu o pendent menor tenim altres solucions més econòmiques per a millora de l’adherència amb un important efecte anti lliscant.

La nostra gran varietat de tractaments antilliscants ens permet fins i tot aplicar solucions en sòls de gres, marbre i tot tipus de superfícies, amb acabat  transparent i imperceptible. De ràpida aplicació, gran durabilitat, ideal per a zona molt transitades i tot tipus de comerços i oficines.

rampa parking anti lliscant amb corindó abrasiu i resistent by impapol resin Catalunya  detall rampa i escala aparcament anti lliscant amb corindó abrasiu i resistent by impapol resin barcelona
Rampa aparcament i escala, amb acabat de corindó antilliscant de màxima duresa i efectivitat, per a paviments intensius (interior i exterior)

La humitat del subsòl ja no serà un problema per vostè, el nostre sistema aquós transpirable li permetrà mantenir la qualitat i durabilitat del nostre pintat gràcies a la transpiració que aporten els nostres materials . Està especialment indicat per a terres de nivell freàtic.

Aplicacions:  Pàrquings, Magatzems i naus industrials, Botigues , locals comercials i oci, Col · legis, Hospitals, etc.

Senyalització: Aparcaments , fletxes , Passos zebra, etc., Delimitació de zones, Senyalització d’equipaments i seguretat,  Senyalització de rutes i departaments.

Contacti amb nosaltres omplint el següent FORMULARI o truqui al 660467893 trobarà la millor solució.

Amb seu a Canet de Mar (Maresme) i delegació a Vic (Osona) efectuem treballs a tot Catalunya.