Paviments

Paviment continu resinnes epoxi o poliuretà

Home » Paviments

Paviment continu industrial resines epoxi monile Impapol Vic Barcelona

Una solució per a cada necessitat de paviment:

Impapol Resin et presenta l’opció més econòmica i ràpida en paviments per a parkings, indústria alimentaria, oficines, locals comercials i oci, restaurants, hotels, cuines, escoles, hospitals, paviments per pistes de pàdel, esportives, etc.

paviment continu multi capa industria càrnica amb desaigua Paviment multicapa per a industria càrnica amb certificat alimentari, paviment continu amb desaigua

Importants estalvis de temps i obra en la pavimentació de sòls. Disposem dels millors materials i tipologia de paviments per a cada necessitat:

Disposem d’una amplia gama de paviments tècnics i de qualitat per a la industria alimentaria, ramaderia, indústria mecànica, farmacèutica, magatzems, càmeres frigorífiques, hospitals, aparcaments, etc.

Paviments decoratius Impapol, apliquem la teva idea en tot tipus de superfícies:

  • Paviments autonivellants decoratius.
  • Paviments autonivellants confort elàstic.
  • Paviments autonivellants cimentosos.
  • Paviments amb microciments.
  • Pintat i estucat de parets

Ideals per oficines, locals comercials, locals d’oci, restaurants, hotels, balnearis, escoles, hospitals, zones esportives,  etc.

El nostre equip tècnic compte amb la millor tecnologia i amb una experiència de més de quinze anys en el sector que ens permet oferir-li la solució més adequada a la seva necessitat, amb la total garantia i qualitat.

Paviment autonivellant oficina 3 maresme calella  paviment continu transitable taller industrial sant pere torello impapol.jpg paviment parking amb senyalització impapol resi_
Paviments Impapol Resin garanteix la qualitat de les aplicacions treballant amb maquinària pròpia:  Tres màquines granalladores,  tres Polidores diamant i dues fresadores, entre altres màquines i equipament professional.

Amb seu a Canet de Mar (Maresme) i delegació a Vic (Osona), fem treballs a tot Catalunya.