Paviment autonivellant continu

Industrial i Decoratius

Home » Paviment autonivellant continu

Paviments autonivellants i decoratius Impapol Resin Canet de Mar i Vic

Els paviments auto nivellant són revestiments continus per a sòls, sense juntes ni unions , a base de resines epoxi , poliuretà , acríliques i/o metacrilats.   Els paviments continus auto anivellant , són el resultat de les barreges de les diferents resines amb àrids especials .

En funció del tipus de resina i granulometria utilitzada , s’obté una àmplia varietat de prestacions . La barreja resultant és molt ràpida i fàcil d’aplicar , reduint considerablement el temps de realització de l’obra comparada amb la pavimentació tradicional .

Els paviments auto anivellant són més confortables i es poden aplicar a tot tipus de superfícies . Des de sòls industrials a superfícies decoratives . Podent aconseguir una lluentor i varietat d’acabats i colors que seria impossible amb la pavimentació tradicional.  Proporcionen un acabat resistent i pla. Especialment indicats per reparar tot tipus de sòls irregulars i / o desgastats aconseguint un acabat pla i resistent .

Permeten millorar les propietats mecàniques i / o químiques de qualsevol tipus de sòl donant una gran protecció i durabilitat .

Els sistemes auto anivellant estan indicats per a tot tipus d’entorns industrials : plantes de fabricació , magatzems , tallers , indústria alimentària , garatges , etc.

Disposem de diferents tipus d’acabats en funció de les necessitats i de la protecció química que es desitja.  Amb la nostra experiència i materials de primera de qualitat per aplicar amb èxit la millor solució en terres auto nivellant per a cada necessitat,

Oferim la gamma més àmplia d’acabats decoratius per al seu ús en oficines , hotels , cuines , laboratoris , sales d’exposició , propietats particulars , etc .

Impapol Resin pavimenta amb la major garantia en la seva aplicació i formulació . Treballem amb maquinària pròpia : Tres màquines granelladores , tres polidores de diamant i 2 fresadores entre d’altres màquines i equipament professional .

paviment autonivellant nau industrial granollers web impapol      paviment auto anivellant oficina resina poliureta epoxi impapol resin

                        Paviment auto anivellant interior nau industrial i oficines.

aplicació paviment auto anivellant impapol resin     paviment auto anivellant cambra refrigeradora impapol resin

Treballs de pavimentació auto anivellant amb certificat alimentari per a cambra refrigeradora.

Contacti amb nosaltres omplint el següent FORMULARI o truqui al 660467893 trobarà la millor solució.  Amb seu a Canet de Mar (Maresme) i delegació a Vic (Osona) efectuem treballs a tot Catalunya.