Paviment autonivellant continu

Industrial i Decoratius

Home » Paviment autonivellant continu

Paviments autonivellants i decoratius Impapol Resin Canet de Mar i Vic

Els paviments auto nivellant són revestiments continus per a sòls, sense juntes ni unions, a base de resines epoxi, poliuretà, acríliques i/o metacrilats. Els paviments continus auto anivellant, són el resultat de les barreges de les diferents resines amb àrids especials.

En funció del tipus de resina i granulometria utilitzada, s’obté una àmplia varietat de prestacions. La barreja resultant és molt ràpida i fàcil d’aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l’obra comparada amb la pavimentació tradicional.

Els paviments auto anivellant són més confortables i es poden aplicar a tot tipus de superfícies. Des de sòls industrials a superfícies decoratives. Podent aconseguir una lluentor i varietat d’acabats i colors que seria impossible amb la pavimentació tradicional. Proporcionen un acabat resistent i pla. Especialment indicats per reparar tot tipus de sòls irregulars i/o desgastats aconseguint un acabat pla i resistent.

Permeten millorar les propietats mecàniques i/o químiques de qualsevol tipus de sòl donant una gran protecció i durabilitat.

Els sistemes auto anivellant estan indicats per a tot tipus d’entorns industrials: plantes de fabricació, magatzems, tallers, indústria alimentària, garatges, etc.

Disposem de diferents tipus d’acabats en funció de les necessitats i de la protecció química que es desitja. Amb la nostra experiència i materials de primera de qualitat per aplicar amb èxit la millor solució en terres autonivellant per a cada necessitat.

Oferim la gamma més àmplia d’acabats decoratius per al seu ús en oficines, hotels, cuines, laboratoris, sales d’exposició, propietats particulars, etc.

Impapol Resin pavimenta amb la major garantia en la seva aplicació i formulació. Treballem amb maquinària pròpia: Tres màquines granelladores, tres polidores de diamant i 2 fresadores entre d’altres màquines i equipament professional.

paviment autonivellant nau industrial granollers web impapol      

Paviment auto anivellant interior nau industrial i oficines.

aplicació paviment auto anivellant impapol resin     paviment auto anivellant cambra refrigeradora impapol resin

Treballs de pavimentació auto anivellant amb certificat alimentari per a cambra refrigeradora.

Contacti amb nosaltres omplint el següent FORMULARI o truqui al 660467893 trobarà la millor solució.  Amb seu a Canet de Mar (Maresme) i delegació a Vic (Osona) efectuem treballs a tot Catalunya.