Mètode aplicació

Mètode aplicació impermeabilitzacio terrats ImpapolResin VIC

Home » Mètode aplicació

Mètode impermeabilització líquida terrats i cobertes Canet de Mar i Vic Catalunya

El sistema de impermeabilització IMPAPOL RESIN, està basat en els més de 20 anys d’experiència i èxit en Impermeabilitzacions i paviments.

El primer que fem és estudiar les necessitats d’impermeabilització del client a través d’una visita in situ que permet saber la solució més adecüada per a cada cas.

Amb aquesta informació podem fer l’estudi tècnic i un pressupost d’impermeabilització a mida i al millor preu, amb la solució i acabats que recomanem.

Gràcies al profund coneixement de les resines i productes a aplicar i amb l’experiència de tants anys, apliquem la millor solució a cada necessitat i així garantim la solució de tot tipus de problemes de degoters i humitats i uns acabats de qualitat.
Garantia de 10 anys amb certificat DITE.


preparació rehabilitació i impermeabilització terrat carrer mallorca barcelona  acabat rehabilitació i impermeabilització terrat carrer mallorca barcelona

Passos, processos i tècnica que apliquem en el tractament d’impermeabilització líquida en terrats i cobertes:

  • Neteja i sanejament de la superfície per un correcte ancoratge dels materials.
  • Obrim les juntes per fer-ne el sanejat i aconseguir un correcte ancoratge dels materials.
  • Aplicació capa Geotex en Omega per armar la juntes de dilatació i aconseguir estabilitat en els moviments estructurals.
  • Realització de tota la vorada i reparació dels minvells (substitució de peces trencades)
  • Aplicació d’una primera capa de imprimació epoxi base aigua.
  • Reparació de fissures amb massilla de poliuretà.
  • Aplicació d´una 1ª capa de membrana líquida de poliuretà monocomponent
  • Aplicació d´una 2ª capa de membrana líquida de poliuretà monocomponent
  • Opcionalment es pot fer l’acabat final amb vernís de poliuretà alifàtic (per evitar pèrdua de color)  i també es pot aplicar un sistema antilliscant amb microesferes en funció de  l’acabat que es desitgi.

impermeabilitzacio impapol resin  impermeabilitzacio impapol resin  acabat impermeabilitzacio terrat impapol resin

Detall del tractament previ de la junta de dilatació i aplicació de la segona capa i acabat amb la capa de vernís final.

impermeabilització zona piscina materials bituminosos impapol resin    treball impermeabilitzacio diposit amb certificat de potabilitat impapol_  

Acabi amb els problemes de degoters i humitats en terrats, cobertes, balcons, marquesines, dipòsits, plats de dutxa, jardineres…
El sistema Impapol Resin s’adapta a totes les superfícies i aconsegueix els millors acabats garantint una impermeabilització duradora. La millor solució en rehabilitació de terrats gràcies a la seva rapidesa en l’execució, alleugeriment de pes de l’edifici i la qualitat i eficàcia d’impermeabilització que proporciona.

Contacti amb nosaltres omplint el següent FORMULARI o truqui al 660 467 893 i trobarà la millor solució.