Dipòsits

Impermeabilització dipòsits certificat potabilitat o resistent a químics i àcids

Home » Dipòsits

Impermeabilització dipòsit industrial certificat potabilitat i dipòsits resistents a àcids i productes químics

Impermeabilització dipòsit industrial certificat potabilitat i diposits resistents a àcids i productes quimics   Impermeabilitzacio diposit aigua potable maresme   diposit industrial impermeabilitza catalunya impermeabilitzacions

Treballs de impermeabilització de dipòsit destinat a líquids per a consum humà, amb totes les garanties sanitàries. Un cop finalitzats els treballs d’impermeabilització fem entrega del corresponent certificat de potabilitat.

Impermeabilització de dipòsits industrials per allotjar productes químics, àcids i líquids corrosius.

impermeabilització dipòsit industrial resist liquids corrisius àcids i químics   impermeabilitzacio diposit osona resistencia quimics acids corrosiu Impapol resina

Fem treballs d’impermeabilització de dipòsits industrials amb resistència a químics, àcids i líquids corrosius.
Apliquem un tractament impermeabilitzant amb poliuretà de dos components que permet la resistència a gran varietat de líquids corrosius i àcids i garanteix la impermeabilització i estanquitat del dipòsit.
Efectuem treballs ràpids, nets i amb uns resultats molt efectius i garantim una gran durabilitat de l’aplicació gràcies a la qualitat dels materials aplicats i coneixements de la tècnica d’impermeabilització líquida.

Reparació de dipòsits, manteniment juntes i impermeabilització paviments zona de dipòsits industrials.

Amb el pas dels anys, els dipòsits necessiten manteniment per tal d’assegurar l’estanquitat, durabilitat i resistència als canvis de temperatura.
S’han de segellar i protegir les juntes i evitar el deteriorament per rovell. Nosaltres ens cuidem de fer aquest manteniment i evitar un deteriorament que pot inutilitzar el dipòsit industrial o particular.

manteniment diposit meroil impermeabilitzar port barcelona   impermeabilització diposit meroil port barcelona acabat   impermeabilització terra diposits juntes mataro
Rehabilitació dipòsit metàl·lic a la Zona Portuària de Barcelona i impermeabilització de paviment industrial al polígon industrial de Mataró 

Preparació de la base amb una capa d’imprimació seguida d’una capa de membrana de poliuretà armat amb geotèxtil que garanteix l’estabilitat i flexibilitat en les dilatacions més una segona capa de poliuretà per a un acabat durador i una bona impermeabilització. Amb pintat final de tot el dipòsit.

Efectuem treballs ràpids, nets i amb uns resultats molt efectius. Garantim una gran durabilitat de les nostres impermeabilitzacions gràcies a la qualitat dels materials aplicats i coneixements de la tècnica d’impermeabilització líquida. Les nostres solucions estalvien paletes i temps.

20 anys d’experiència en impermeabilitzacions i paviments ens avalen i garanteixen la qualitat del nostre servei. Som especialistes en impermeabilitzacions líquides i solucions de pavimentació ràpida i pintat de sòls per a la indústria i particulars.

Contacti amb nosaltres omplint el següent FORMULARI o truqui al 660467893 trobarà la millor solució.

Amb seu a Canet de Mar (Maresme) i delegació a Vic (Osona) efectuem treballs a tot Catalunya.