Decorativa

Impermeabilització decorativa exterior

Home » Decorativa

Impermeabilització decorativa paviment exterior membrana líquida poliuretà silice

Per a patis, terrats i terrasses tenim una solució d’¡mpermeabilització decorativa per a paviments exteriors feta amb membrana líquida de poliuretà i amb acabats amb silice de diferents colors. El sistema i aplicació que fem permet un ús intensiu del sòl i una llarga durada, tant dels acabats com de les propietats impermeabilitzadores.
Aquesta solució és vàlida tant per a exteriors com per a interiors, on s’aconsegueix un bon aillament del subsol. Una impermeabilització total i duradera amb acabats personalitzats que proporcionarà un paviment que llueix i que dóna un gran resultat a nivell de impermeabilització. Fem l’acabat amb el disseny a mida de les necessitats del nostre client i amb les propietats impermeabilitzadores adecuades a l’espai i dinàmiques del subsòl.

impermeabilització líquida poliuretà paviment terrat decoratiu exterior mollet vallès Barcelona

paviment deoratiu silice exterior mollet bardelona impermeabilització líquida

Per arribar a aquests acabats i donat que es tracta d’un paviment exterior, hem hagut de fer diferents passos per a donar-li una uniformitat i aconseguir la màxima durabilitat i efectivitat en quant a aïllament i impermeabilització. El primer pas ha estat treure el paviment antic amb la màquina de fresar dotada d’aspiració i amb martell pneumàtic per acabar de treure les parts més resistents.

treballs eliminació paviment antic martell pneumàtic   aixecar paviment maquina fresar martell pneumàtic vallès
      Eliminació paviment maquina fresar i martell pneumàtic impapol aixecat paviment vell martell pneumàtic impapol resin

Un cop hem retirat tot el paviment antic procedim a aplicar una capa d’imprimació per consolidar i endurir el sòl i permetre una sòlida unió amb la capa de resina de poliuretà elàstica que permetrà regularitzar el terra i anular deformitats.

aplicació paviment decoratiu pati exterior espolboreig silice mollet vallès barcelona   ampliació detall paviment decoratiu silice exterior mollet barcelona impermeabilitzat membrana líquida poliuretà amb silice
Aplicació capa imprimació consolidació enduriment sòl i ampliació acabat paviment decoratiu silice impermeabilitzant

Amb el sòl preparat amb la capa de resina de poliuretà elàstica, hi apliquem l’acabat amb silice que dóna el color escollit i ho sellem amb la capa impermeabilitzant de membrana de poliuretà.

Per finalitzar apliquem una capa de resina de poliuretà transparent amb propietats alifàtiques que permetrà mantenir el color i la qualitat dels acabats, en cas de necessitat es pot reforçar les propietats antideslizants amb un material específic.

Contacti amb Impapol Resin i demani el seu pressupost de impermeabilització i paviments omplint el següent formulari o al telèfon 660 467 893